Madordning

I Harboøre Børnecenter får børnene følgende mad i løbet af dagen:

Morgenmad
Kommer dit barn inden kl. 7.30 er der morgenmad bestående af boller og rugbrød med smør,
ost, smørost, figenpålæg og leverpostej. Der laves havregrød og der er enkelte morgenmadsprodukter.

Vi har bevidst fravalgt søde morgenmadsprodukter (yoghurt, pålægschokolade, marmelade)
Har dit barn selv noget mad med hjemmefra, vil vi gerne det er efter samme princip.

Formiddags frugt
Forældre tager selv frugt med til formiddagen eller betaler 15 kr. pr. uge til stuen. Børnene får årstidens frugt ca. kl. 9. og rugbrøds snack (ristet rugbrød)

Frokost
To dage i ugen får vi varm med fra hallen og de øvrige tre dage laver vi selv rugbrød med grønt og evt. en lille lun ret.

Vi er bevidste om, at børnene får en varieret kost med fisk, grønt og groft.

Pris
Prisen er 502 kr. pr. måned - juli undtaget - og inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagsmad.

Eftermiddagsmad
Kl. 14 får børnene et eftermiddags måltid. Dette bestående af forskellige former for brød (rugbrød, boller, knækbrød) med smør og pålæg. Dertil får de frugt.

Som kommunal institution følger vi Lemvig Kommunes overordnede kostpolitik.

Lemvig Kommunes kostpolitik Shape Created with Sketch.